Hopp til innholdet

RELOG overtar nytt lagerbygg i Sverige

Den 1.mars 2022 overtok og overleverte RELOG sitt første nybygg i Sverige til leietaker Sono Group. Eiendommen ligger i Tranås, sentralt langs hovedvei, midt imellom Jönköping og Linköping. Bygget er i overkant 21.500 kvm, med en stor lagerflate på ca. 20.150 kvm med innvendig takhøyde på 8,5 meter og 17 kjøreporter. Videre er det ca. 1.350 kvm kontor arealer. Tomten er på 80 mål og har utbyggingspotensiale.

Bygget er i tråd med RELOGs bærekraftstrategi sertifisert BREEAM «Very Good». Det er spesielt innovasjon, materialbruk, energi og avfallshåndtering eiendommen skårer bra på. Eiendommen skal forvaltes av RELOG Drift.

Eiendommen vil fungere som hovedkvarter og hovedlager for Sono Group. Sono er en komplett leverandør av innredninger til kontor, lager, verksted og garderobe. De er en av Skandinavias ledende prosjektleverandører av denne typen innredning både til privat og bedriftsmarkedet. Det nye hovedlageret i Tranås er en samlokalisering av 6 tidligere lagerlokaler i Sverige. Sono inngår i det norske selskapet Frigaard Gruppen. Sono er også leietaker hos RELOG i en lagereiendom vi eier like utenfor Sarpsborg.